65-годишна прабаба си сложи силикон

Прабаба на 65 години си сложи силикон и жъне невероятен успех сред по-младите мъже.

За ексцентричната бабка, която има четири деца, 13 внука и шест правнука, разказва британският вестник "Дейли Експрес". В продължение на 15 години Джоан Лойд се грижила за болния си съпруг Дейвид. Той обаче се споминал миналата година.

Когато прежалила половинката си, англичанката решила да промени живота си. Отделила малко над 4000 лири и си записала час за операция в клиника за пластична хирургия.

Баба Джоан се чувства по-уверена в себе си, а самочувствието й е на десета степен, откакто се радва на предишното великолепие на бюста си.

"Платих 4250 лири от спестяванията си и всяко пени си струваше. Не бях доволна от състоянието на бюста си и реших, че щом имам възможност, трябва да променя нещата", казва баба Лойд.

"Сега се радвам на предишната пищност на гърдите си и нося сутиени с размер на чашката F. Сами направете разликата - след раждането на децата ми бях стигнала до най-малкия размер", продължава силиконовото бабче.

"Животът ни е даден, за да го живеем и не приключва, когато остареем. Вече имах няколко срещи с мъже на възраст между 24 и 50 години. Някои от тях дори не разбраха на колко съм години", разказва още Джоан Лойд.

Между другото, тя е бивш модел. През целия си живот е поддържала фигурата си стройна с всекидневни упражнения.